Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aliathon Aegean (ex. Aliathon Holiday Village)

Descriere

Locatie

Kato Paphos, la 2 km de portul Paphos, la 1 km de Geroskipou, la 10 km la aeroportul din Paphos, la 12 km la manastirea Sf. Neofit, la 3 km de Mormintele Regilor, la 5 km de muzee arheologice si bizantine, la 5 km de Piata Paphos, la 140 km la aeroportul din Larnaca. Pitorescul port de pescuit și fortul istoric din Paphos se află în apropiere.
Acest hotel a fost renovat in 2015-2016. Se compune din 70 de cladiri; lifturi in zone publice ( restaurant principal, spa), si în noua cladire cu apartamente.


Recomandari

Teritoriu extins, restaurante și baruri, magazine, un complex de piscine, camere confortabile, un centru de conferințe, servicii pentru copii, un centru spa, programe sportive și de divertisment.


Descriere camere

Total 329 camere: Apartments Superior 1-Bedroom (~55 mp), Studios Superior (~30-35 mp), Family Suites (~55 mp), Suites Swim Up (~40 mp).


Facilitati camere: aer condiționat, încălzire, chicinetă (ceainic, aragaz cu 2 plite, frigider, cuptor cu microunde, vesela), TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon direct, internet Wi-Fi gratuit, baie (cadă / dus), uscător de păr, seif (contra cost), prosoape de plajă, balcon / terasă.


Studio Superior Plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, zonă de living cu fotoliu-pat și canapea, colț de bucătărie (ceainic, aragaz cu 2 inele, frigider, cuptor cu microunde, vase).
Apartment Superior 1-Bedroom Dormitor cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană, living separat, CD-player, sistem HiFi și radio, bucătărie (ceainic, aragaz cu 2 farfurii, frigider, cuptor cu microunde, vase).
Family Suite Etaj superior. Dormitor cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană, living separat, baie mare cu duș, ceainic electric, set cafea / ceai.
Suites Swim Up (~ 40 mp) Plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, ceainic electric, set cafea / ceai.


Tip pat suplimentar - canapea de o persoana.
Serviciul de curățenie in camere - zilnic (cu excepția duminicii); schimbarea lenjeriei și a prosoapelor - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.