Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Bellevue Hotel

Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Situat pe plaja, hotelul inconjurat de copaci si gradini este cea mai buna alegere pentru cupluri si familii cu copii. Hotelul are o gama variata de activitati distractive si sportive, astfel incat fiecare zi sa fie o noua experienta. ***Taxa de statiune este inclusa in pretul pachetului***
Localizare

Hotelul este situat pe malul marii, pe plaja din Becici, inconjurat de gradini pline de verdeata. Orasul Budva este la 2 km, aeroportul din Tivat este la 23 km, cel din Dubrovnik la cca 74 km. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, bancomat, inchiriere masini, spalatorie, mini market, seifuri, lift, acces gratuit la internet WIFI, snack bar, bar, restaruant, piscina exterioara, programe de divertisment seara, club pentru copii, sporturi nautice pe plaja, animatie, piscina interioara, scufundari, centru Spa, biblioteca, darts, tenis de masa, centru fitness, teren de tenis, prosoape pentru plaja (cu depozit).

Facilitati camere

Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj, TV satelit, seif (contra cost), telefon, mini bar (contra cost), balcon mobilat. Camerele duble au 20 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 copil. Camerele Family au doua paturi single si 2 paturi suplimentare, capacitatea maxima fiind de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camerele duble interconectate sunt formate din 2 camere duble, conactate de o usa, capacitatea maxima fiind de 4 adulti.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: programe de divertisment seara (6 zile pe saptamana), sporturi nautice pe plaja, animatie in timpul zilei si seara, seri traditionale, piscina exterioara si interioara, scufundari, centrul Spa, biblioteca, darts, tenis de masa, centru fitness, 3 terenuri de tenis (gratuit pentru oaspetii cu All inclusive, intre 09:00-15:00, cu pre-rezervare), schi nautic, volei pe plaja.

Drinks & Food

Hotelul ofera all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, mancare tip fast food la pizzerie, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale (10:00-24:00), gustari (14:00-18:00), cafea si prajituri dupa-amiaza. Hotelul are 2 restaurante si 3 baruri (lobby, piano, la piscina). Bauturile Premium sunt contra cost. Orarul poate diferi, in functie de conditiile meteo si gradul de ocupare al hotelului.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie programe de animatie speciale, piscina pentru copii, camera de joaca, loc de joaca in aer liber, mini club (4-7 ani), maxi club (8-12 ani), club pentru adolescenti.

Spa & Wellness

Centrul Spa are piscina interioara, solarium, sauna si ofera o serie de tratamente corporale si faciale, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.